Naslov

Mlekarska ulica 13, 4000 Kranj
Molska cesta 6, 1351 Log pri Brezovici

Telefon

tel: +386 41 794 792
tel: +386 40 808 992

Pozdravljeni!

Pozdravljeni!

Sem Smiljana Hozjan. Rojena leta 1969 v Kranju. S pozitivnim delovanjem spodbujam rast zavesti in dobrih vrednot posameznika. V življenju iščem lepoto in radost.
Sem diplomirana fizioterapevtka, diplomirani organizator dela, imam opravljenih več tečajev masažnih tehnik in sem Access Bars in Scenar terapevtka. Z mojo metodo dela  pomagam ljudem, da se naučijo živeti skladno s samim seboj, ter da lažje sprejmejo spremembe, ki jih prinaša življenje.

Sodelavci

Sodelavci

Sem Lona Lalič, rojena leta 1997. Študiram biologijo, ukvarjam pa se tudi s poučevanjem Hatha joge, v okviru katere se dodatno poglabljam v raziskovanje prilagojene joge, saj verjamem, da bi morala biti ta dostopna vsem, ne glede na starost in telesne zmožnosti. Poleg tega sem certificirana Scenar terapevtka in terapevtka Access Bars metode. Scenar terapijo izvajam tudi na malih živalih. Zelo sem hvaležna, da so mi joga in različne metode terapij pokazale način osebnostne rasti ter neskončno pot samoodkrivanja, obenem pa mi dale možnost pomoči drugim.
V okviru Zavoda diha radosti sem ustanovila Združenje Scenar terapevtov, v okviru katerega organiziramo mesečna predavanja, izobraževanja ter druženja.