združenje terapevtov

Združenje scenar terapevtov

V zavodu Vdih radosti smo ustanovili neformalno združenje scenar terapevtov, z namenom, da bi povezali Scenar terapevte Slovenije in spodbudili izmenjavo znanj, izkušenj ter novih spoznanj.
Združenje scenar terapevtov

Vsak mesec organiziramo različna predavanja, delavnice in izobraževanja. Predavatelji so pogosto kar člani združenja, saj želimo združiti znanja iz različnih področij iz katerih prihajamo. Delovanje združenja tako temelji na skupinskem delu in predlogih, ki se porodijo ob naših druženjih in debatah. Dolgoročni cilj združenja je, da bi razširili naša znanja, standardizirali postopke zdravljenja ter obogatili literaturo o scenar terapiji, napisano v slovenščini, predvsem pa popularizirali rabo Scenar-ja ter v prihodnosti poskušali doseči priznanje scenar terapije in njeno uporabo v javnem zdravstvu, kot so to dosegli že v številnih razvitih državah. To vidimo kot zelo pomemben cilj, saj bi scenar terapija s tem postala širše dostopna vsem, ne glede na njihov ekonomski položaj.

V naše združenje in na naša predavanja ste dobrodošli vsi, ki vas te teme zanimajo, ne glede na to ali ste scenar terapevt. Našim dogodkom lahko sledite na FB strani: Združenje Scenar terapevtov ali preko naše mailing liste, na katero ste lahko dodani tako, da nas kontaktirate na e-mail: loona.lalic@gmail.com. Preko te liste se dogovarjamo o prihodnjih predavanjih in si izmenjujemo ideje ter različne informacije.

Informacije

Če želite izvedeti več o tem, kako scenar terapija lahko pomaga pri lajšanju vaših težav, nas pokličite na telefonsko številko 041 794 792.

Terapije

 • Soplošno o scenarju

  Scenar terapija izboljšuje delovanje celega telesa in pomaga povrniti, ohranjati in optimizirati splošno zdravstveno stanje. Scenar terapija deluje na človeka z določeno frekvenco in se  kot priznano metodo zdravljenja uporablja v različnih državah: Kanada, ZDA, Avstralija, Nemčija, Švica, Nizozemska, Anglija ter se hitro širi tudi v druge države.

 • Protibolečinska terapija

  S stimulacijo živčnega sistema scenar ugodno in proti bolečinsko deluje na celoten organizem ter uspešno odpravlja težave, kot so: glavobol, migrena, zobobol, šumenje v ušesih, bolečine v sklepih in hrbtenici…

 • Hormonska terapija

  Kronična utrujenost, motnje spanca, težave s ščitnico, težave z uravnavanjem telesne temperature, suha ali prepotena koža, izpadanje las, pogoste okužbe ušes, grla, nosu…

 • Imunska terapija

  S scenar terapijo ugodno delujemo na slab krvni pretok, krepimo imunski sistem, obnavljamo tkivo pri poškodbah ter ugodno delujemo na hitrejše celjenje ran, vnetja, opekline, kronična vnetja…

 • Masaža

  Klasična ali Švedska masaža je masaža celega telesa, kjer gre za sistematično uporabo različnih masažnih prijemov, kar vzbuja ugodje in sprostitev.

 • Access Bars

  Access Bars je znanstveno potrjena tehnika s katero lahko spremenite  svoje življenje. Gre za 32 točk na glavi, ki jih aktiviramo z nežnim dotikom,  dotiki povzročijo  stanje globoke relaksacije, ki aktivirajo samozdravljenje telesa in odpirajo prostor zavedanja v vašem življenju.